102, Події

У Шостці зловмисник викрав у жінки алюмінієвий бідон, у якому вона возила додому воду з колонки на вулиці

До одного з дільничних офіцерів поліції Шостки звернулася 45-річна місцева жителька. Жінка була у розпачі, адже невідомий зловмисник проник на її приватне подвір’я та викрав звідти алюмінієвий бідон, у якому жінка возила додому воду від колонки на вулиці. Також звідти зникла велика алюмінієва миска та каструля.

Провівши необхідну перевірку, правоохоронець встановив особу зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий 35-річний знайомий заявниці, якого вона, жаліючи, підгодовувала.

Як з’ясувалося, того дня чоловік прийшов до неї поїсти, проте господиня поспішала у власних справах і, не нагодувавши його, виставила за двері. Той дочекався поки жінка піде з дому і проник на її приватну територію. Викрадений посуд він одразу продав. Наразі правоохоронці знайшли викрадені речі, вилучили їх та повернули власниці.

Відносно чоловіка у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Коментувати