102, Події

У Шостці зловмисник викрав гроші з терміналу самообслуговування

Як повідомляє Шосткинське районне управління поліції, на початку травня до правоохоронців вернулися представники організації, яка обслуговує термінали самообслуговування в Шостці. Вони розповіли, що під час планової інкасації виявили в одному з автоматів відсутність касети з грошима, де мало бути понад 10 000 гривень.

– Провівши комплекс слідчо-оперативних заходів, наші співробітники встановили причетність до крадіжки 31-річного жителя Шостки. Встановлено, що у вечірній час підозрюваний відкрив термінал та викрав звідти касету з грошима. Готівку забрав собі, а ємкість для коштів викинув. Наразі вона знайдена та долучена у якості доказу до кримінального провадження, – розповідає Ігор Нагорний, начальник Шосткинського районного управління поліції.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Коментувати