102, Відео, Події, ТРК "Акцент"

У Шостці зловмисник вдерся через вікно до будинку рідної бабусі та вкрав гаманець з кількома тисячами гривень (+відео)

Повідомлення про пограбування в поліцію надійшло від 70-річної потерпілої. Жінка розповіла, що ввечері, коли лягла вже спати, почула у кімнаті незрозумілий шурхіт. Остаточно прокинувшись, вона побачила рідного онука, який став вимагати у неї гроші, повідомляє Поліція Сумської області.

Кошти жінка не віддала, тож нащадок самостійно знайшов захований гаманець, де було 2 960 гривень, і втік з будинку.

– На розшук 23-річного підозрюваного був зорієнтований увесь особовий склад поліції Шостки. Та вже за кілька годин пошукових заходів хлопця знайшли та затримали, – розповідає Юрій Лисак, заступник начальника Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській області – начальник слідчого відділу.

За його словами, викрадені у бабусі гроші він встиг прогуляти, а нині розкаюється у своєму. У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Підозрюваного поміщено до ізолятору тимчасового тримання в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання судом йому запобіжного заходу. За скоєне парубку загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Коментувати