102, Події

У Шостці зловмисник вдарив чоловіка по голові та відібрав барсетку з мобільним телефоном

Побачивши ввечері на вулиці нетверезого чоловіка, зловмисник вдарив його по голові та відібрав барсетку з мобільним телефоном та іншими речами. Правоохоронці не тільки встановили особу грабіжника, а й знайшли гаджет потерпілого, повідомляють у Шосткинському районному управлінні поліції.

На спецлінію «102» зателефонував 42-річний житель Шостки, який повідомив, що щойно його пограбували біля власного під’їзду. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. За словами потерпілого, він повертався додому після зустрічі з друзями. Біля під’їзду його вдарили по голові й відібрали барсетку, в якій знаходилися мобільний телефон, банківська картка, ключі від квартири, гроші та документи. Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, співробітники кримінальної поліції встановили особу грабіжника. Ним виявився неодноразово судимий 36-річний житель Шостки. За його словами, він побачив на вулиці нетверезого чоловіка й вирішив його пограбувати. Чужий мобільний телефон зловмисник залишив собі, гроші витратив, а все інше викинув.

Поліцейські вже вилучили у підозрюваного гаджет потерпілого, його найближчим часом повернуть власнику.У поліції відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Коментувати