102, Події

У Шостці зловмисники вкрали з профілакторію трос. При спробі транспортування його на металоприймальний пункт їх і затримали поліцейські

У Шостці зловмисник з товаришем якраз транспортували на металоприймальний пункт викрадений з профілакторію трос, коли їх по дорозі зупинили поліцейські. Наразі металевий виріб правоохоронці вже повернутий власникам, а підозрюваного чекає кримінальна відповідальність, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Перебуваючи на одній з вулиць міста, дільничні офіцери поліції помітили двох чоловіків, що на тачці транспортували 30-метровій трос для чищення засмічень в каналізації. Правоохоронці зупинили перехожих та поцікавилися походженням їх вантажу. Останні розповіли, проте їх слова були настільки не переконливі, що поліцейські вирішили перевірити інформацію. Виявилося – один з чоловіків викрав цей трос з господарського приміщення профілакторію. Річ заховав неподалік, а пізніше повернувся за ним з товаришем та тачкою. Вони якраз транспортували його на металоприймальний пункт аби продати, коли їх і зупинили стражі правопорядку.

У поліції відносно 46-річного підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі, проте остаточне покарання чоловіку визначить суд.

Коментувати