102, Події

У Шостці жінка, провідуючи у лікарні знайомого, скористалася ситуацією та викрала в іншого пацієнта мобільний телефон

Повідомлення про крадіжку мобільного телефону у одного з пацієнтів лікарні в поліцію надійшло від медиків. Виїхавши на місце, правоохоронці з’ясували, що засіб зв’язку був залишений без нагляду на тумбочці в палаті. Опитавши медперсонал та пацієнтів лікарні, правоохоронці встановили, що до крадіжки може бути причетна одна з відвідувачок закладу охорони здоров’я, яка в цей час провідувала свого знайомого у цій палаті, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Поліцейські встановили особу жінки, розшукали її, і вона зізналася у скоєному. За словами 53-річної підозрюваної, викрадену річ вона залишила собі. Вилучений у зловмисниці мобільний телефон стражі правопорядку повернули власнику, а відносно жінки відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Остаточне покарання їй визначить суд.

Коментувати