102, Події

У Шостці жінка замість замовленого товару, за який заплатила понад 6 тисяч гривень, отримала подрібнений гіпсокартон

Жінка, отримавши посилку в логістичній компанії, не перевірила її вміст та сплатила за замовлення. Лише вдома вона виявила в посилці замість замовленого товару подрібнений гіпсокартон, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

До поліції з заявою про шахрайство звернулася 34-річна жителька Шостки. Вона розповіла, що знайшла в Інтернеті цікаву пропозицію про продаж стіків для айкосу по вигідній ціні. Зателефонувавши автору оголошення, вона домовилась з ним про угоду. За кілька днів вона отримала посилку від продавця, сплативши за товар понад 6 000 гривень у логістичній компанії. І хоча жінка перед сплатою коштів зазирнула в коробку із замовленим, обман виявила лише вдома: замість стіків в пачках знаходився подрібнений гіпсокартон. Потерпіла намагалася зв’язатися з продавцем, проте той слухавку вже не брав.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, в рамках якого вживаються заходи щодо встановлення особи афериста.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням користуватися виключно перевіреними Інтернет – ресурсами, розраховуватися за товар під час його отримання в логістичній компанії, попередньо досконало перевірити вміст посилки. Будьте обачні з незнайомими, які продають – купують товари через Інтернет.

Головне фото – ілюстративне

Коментувати