102, Події

У Шостці жінка викрала з орендованої кімнати мультиварку та здала її в ломбард

Щоб знайти гроші на свої потреби, зловмисниця не придумала нічого кращого, як забрати з орендованої кімнати мультиварку і здати її в ломбард, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Про крадіжку з кімнати в гуртожитку в поліцію повідомив її власник. Він розповів, що здав у оренду своє житло малознайомій жінці. А вже через місяць виявив зникнення звідти мультиварки.

Правоохоронці встановили місцезнаходження ймовірної зловмисниці. Нею виявилася 34-річна місцева жителька. Остання розповіла, що через відсутність коштів здала чужу побутову техніку до ломбарду.

Наразі мультиварка вже повернута власнику, а відносно жінки у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Коментувати