102, Події, Суспільство

У Шостці дільничні офіцери поліції викрили перехожого з психотропними пігулками у кишені

Двадцять пігулок метафіну знайшли та вилучили правоохоронці Шостки у місцевого жителя. Виявлене поліцейські направили на експертне дослідження, а власник дає пояснення в поліції, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Під час патрулювання міста дільничні офіцери поліції побачили перехожого, який дуже дивно себе поводив. Вважаючи, що останній перебуває в стані сп’яніння, правоохоронці запросили його до приміщення поліцейської станції для складання на нього адміністративних матеріалів. У подальшому, під час поверхневого огляду, в кишені 44-річного шосткинця поліцейські знайшли та вилучили 20 пігулок з написом «Метафін». Їх направили на експертне дослідження.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюється походження даного фармацевтичного засобу.

Коментувати