102, Події

У Шостці дільничні офіцери поліції викрили жінку, яка на ринку займалася незаконним продажем цигарок

Триста десять пачок контрафактних цигарок різних марок вилучили співробітники поліції в жінки, яка на місцевому ринку займалася їх незаконною реалізацією. На правопорушницю правоохоронці склали адміністративний протокол, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Під час патрулювання території ринку в Шостці місцеві дільничні офіцери поліції побачили жінку, яка займалася продажем тютюнових виробів, що не мали марок акцизного податку.

У неї правоохоронці вилучили 310 пачок цигарок різних марок. Відносно правопорушниці поліцейські склали адміністративний протокол за ознаками ч. 1 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці проводять роботу щодо встановлення каналів постачання та осіб, які можуть бути причетні до виготовлення контрафактних товарів.

Коментувати