Відео, Конкурси, Події, Суспільство

У Шостці відбувся конкурс на зайняття посади директора дитячої лікарні

До конкурсної комісії на зайняття посади директора КНП “Шосткинська дитяча лікарня”, засідання якої відбулося 16 квітня, надійшли документи від одного претендента – Гречаниченко Олени Андріївни.

У своєму виступі вона наголосила, що мріє про те, щоб дитяча лікарня була медичним закладом з великої літери.

Батьки громади повинні знати, що у разі потреби їх діти отримають якісну, вчасну та висококваліфіковану амбулаторну, або стаціонарну допомогу. Якщо у них буде стояти вибір де саме лікуватися: в Сумах, або Шостці, щоб батьки твердо обирали Шостку! Я освідомлюю, потрібна наполеглива та щоденна праця, аби дитяча лікарня здобула нову позитивну репутацію у населення. Ми маємо переосмислити минуле, щоб отримати беззаперечну довіру у майбутньому.

Разом з командою Олена Андріївна намагатиметься реалізовувати принцип: “Здоров’я вашої дитини – в надійних руках”.

Наша місія – допомогти зберегти здоров’я , сприяти правильному розвитку зростаючих організмів наших маленьких пацієнтів, надаючи консультації, щодо здорового способу життя, доступну та якісну медичну допомогу, засновану на принципах доказової медицини. Ми прагнемо підвищити рівень медичної грамотності населення та розвинути довірливі відносини між лікарем та паціентом на основі взаємної поваги. Ціль нашої роботи – міцне здоров’я кожного пацієнта.

Після діалогу з Гречаниченко Оленою Андріївною, члени конкурсної комісії, у складі 7 чоловік, запропонували визначити її переможцем конкурсу. Рішення було прийнято одноголосно.

Як зазначила голова конкурсної комісії Анна Пилипейко остаточне рішення за міським головою, який отримає відповідне подання.

– Вносимо подання міському голові, щодо визначення Гречаниченко Олени Андріївни переможницею конкурсу та рекомендуємо укласти контракт з директором КНП “Шосткинська дитяча лікарня” ШМР терміном від 3-х до 5-ти років.

Міський голова підтримав кандидатуру. Сьогодні, 19 квітня, він представив Гречаниченко Олену Андріївну колективу дитячої лікарні у якості директора медичного закладу.

Вітаємо з почесною та відповідальною посадою. Бажаємо плідної роботи на всіх рівнях, – зазначив Микола Петрович.

Коментувати