Новини, Освіта, Суспільство

У Шосткинській громаді підготовлені три екзаменаційні центри для випускників шкіл, де вже розпочався Національний мультипредметний тест

Заклади освіти Шосткинської громади продовжують працювати у змішаному форматі, заняття проводяться в укриттях, повідомила начальниця управління освіти Шосткинської міської ради, Наталія Сергейко. Вона наголосила, що триває тендерна процедура щодо будівництва укриття в одному із закладів освіти громадии.

“Два проєкти, які ми подавали на державну субвенцію щодо будування укриттів, рекомендовані Сумською обласною військовою адміністрацією. Тепер чекаємо на погодження міністерства освіти і науки України”, – проінформувала очільниця освітянської галузі Шосткинської громади.

14 травня стартував Національний мультипредметний тест в одинадцятикласників. Триватиме він до 25 червня. За словами Наталії Сергейко, у нашій громаді підготовлені три екзаменаційні центри. Планується, що на їх базі пройдуть тестуваня 792 учасники з дев’яти округів, половина з них – це випускники Шосткинської громади.

“Будемо контролювати цей процес, адже вже третій рік поспіль наші учасники-випускники проходять тестуваня у складних умовах воєнного стану. Будемо сподіватися, що дотримаємося всіх заходів безпеки і тест пройде успішно”, – акцентуавла увагу керівниця управління освіти.

Коментувати