102, Події

У Шосткинському районі чоловік переламав ребра дружині

За нанесення дружині тілесних ушкоджень чоловіка притягнуть до кримінальної відповідальності. Подія сталася на Глухівщині. Там 40-річний чоловік намагався перевиховати свою дружину за допомогою кулаків. Після побиття жінка звернулася за допомогою до медиків, які діагностували в неї переломи ребер, інформує Шосткинське районне управління поліції.

Фото ілюстроване

Про пацієнтку з поламаними ребрами поліцейських проінформували медики. До лікарні виїхали правоохоронці для з’ясування всіх обставин. За словами 38-річної постраждалої, тілесні ушкодження їй наніс власний чоловік. Кілька днів після побиття вона терпіла біль, а коли вже зовсім стало зле – звернулася до лікарні.

Правоохоронці розшукали та допитали 40-річного кривдника жінки. Він зізнався у скоєному та розповів поліцейським мотиви вчиненого ним злочину. За його словами, дружини кілька днів не було вдома, тож він став цікавитися у односельці її місцем перебуванням. Знайшов її у будинку знайомого, де вона вживала спиртні напої. Намагався забрати додому, проте дружина пручалася і навідріз відмовлялася покидати будинок товариша. Розізлившись – побив її. Сусіди родини розповідають, що пара мешкає разом давно, виховують спільну доньку. Проте сварки в їх родині не рідкість, виникають через вживання алкоголю.

За фактом нанесення навмисного середньої тяжкості тілесного ушкодження у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідчі дії тривають.

Коментувати