102, Події, Суспільство

У Шосткинському районі поліцейські спільно з лісничими оперативно розшукали пенсіонерку, яка збирала гриби та заблукала в лісі

Аби назбирати грибів, дві літні жительки Конотопу приїхали на Ямпільщину. Проте, під час «тихого полювання» одна з пенсіонерок загубилася. Вибратися з лісу їй допомогли поліцейські та лісничі, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Увечері на спецлінію 102 зателефонувала 71-річна жителька міста Конотоп. Жінка розповіла, що її 75-річна подруга, з якою вони приїхали на Ямпільщину за грибами, загубилася в лісі в районі села Неплюєве.

Місцеві правоохоронці одразу розгорнули пошукову операцію, під час якої вони зв’язалися з заблукалою пенсіонеркою. Поліцейський запитував жінку детальну інформацію її місцезнаходження та які орієнтири є поряд. З її слів стало відомо, що кілька хвилин назад вона пройшла квартальний стовпчик. Правоохоронець попросив її повернутися назад до нього та надати йому інформацію, яка зазначена на стовпчику. Отримавши необхідну інформацію, правоохоронець зв’язався з лісівниками та разом вони знайшли та врятували заблукалу літню жінку.

Потерпілу з лісу доправили до лікарні, де їй надали необхідну медичну допомогу, а на ранок поліцейські посадили конотопчанку на електропоїзд додому.

Не зважаючи на всі ці пригоди, літня жінка назбираних грибів не кинула, а таки повернулася додому з трофеєм.

Коментувати