102, Події, Суспільство

У Шосткинському районі поліцейські оперативно розшукали і повернули у родину неповнолітню дівчину

Менше ніж пів години знадобилося поліцейським Середино – Буди аби розшукати та повернути додому живу та здорову 16-річну дівчину. Напередодні вона пішла гуляти до друзів та додому не повернулася. Про це повідомляє Поліція Сумської області.

Повідомлення про зникнення 16-річної жительки села Уралове, що на Серединобудщині, в поліцію надійшло вранці від її матері. Жінка розповіла, що напередодні дівчина пішла гуляти до своїх друзів, проте ввечері додому не повернулася. Вона намагалася самостійно розшукати свою дитину, але ці пошуки бажаного результату не дали.

Встановивши коло її спілкування, правоохоронці швидко знайшли дівчину. Виявилося, що та знаходилася в своєї знайомої. За словами неповнолітньої, перебуваючи у гостях, вона не помітила як сплинув час та настала комендантська година, тож вирішила заночувати у подруги. Телефон розрядився, тож вона не змогла попередити маму.

Поліцейські провели з дівчиною профілактичну бесіду щодо наслідків такого вчинку. Остання запевнила правоохоронців, що зробить з цієї ситуації певні висновки і більше подібного не станеться.

Коментувати