Відео, Події, ТРК "Акцент"

У Шосткинському районі поліцейські вилучили коноплі у місцевого жителя (+відео)

Пакет з ймовірною марихуаною загальною масою понад 300 грамів та саморобний пристрій для вживання наркотиків вилучили поліцейські Глухова за місцем мешкання 19-річного жителя села Береза. Вилучене було направлене на експертне дослідження, а хлопець дає пояснення правоохоронцям, повідомляє Поліція Сумської області.

В ході проведення комплексних оперативних заходів, націлених на виявлення осіб причетних до незаконного обігу наркотиків, правоохоронці Глухова отримали інформацію про те, що один з жителів села Береза, що на Глухівщині, може зберігати вдома наркотичні речовини.

Поліцейські не стали зволікати і навідались з санкціонованим обшуком до 19-річного молодика, який вже має судимість за незаконне зберігання наркотичних речовин. Під час проведення необхідних слідчих дій молодий чоловік вирішив добровільно видати правоохоронцям саморобний пристрій для вживання наркотичних речовин та пакет з сухими коноплями загальною масою понад 300 грамів. Ймовірні наркотики та пристрій поліцейські направили на експертне дослідження.

У поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Коментувати