Новини, Привітання, Суспільство

У Шосткинському районі патронатну родину привітали з Днем захисту дітей

Щороку 1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей.

Це не просто свято, але й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти мали гідні умови життя, доступ до освіти й відпочинку.

З нагоди свята за сумлінну роботу були нагороджені почесними грамотами голови Сумської ОВА Володимира Артюха начальники служб у справах дітей Глухівської, Середино-Будської, Дружбівської, Есманської, Шалигинської, Свеської, Зноб-Новгородської територіальних громад Шосткинського району, які здійснюють свою професійну діяльність в 5 км зоні від державного кордону України з рф. Про це повідомляють в Шосткинській РВА.

Крім того, згадали патронатні родини. У Шосткинському районі на даний час таких дві.

Одна з них живе в Ямпільській громаді. Це сім’я Слюсар Тетяни Сергіївни. Патронатна сім’я була створена у грудні 2021 року. Відтоді тимчасовий догляд та виховання отримали семеро дітей, сім’ї яких опинились в складних життєвих обставинах. Серед вихованців Тетяни Сергіївни була і півторарічна дитина, і дитина з особливими потребами.

З нагоди свята тимчасово виконуючий обов’язки голови Шосткинської РВА Оксана ТАРАСЮК спільно з головою Ямпільської територіальної громади Ольгою ГУБАР привітали патронатну родину Тетяни СЛЮСАР та відзначили почесною грамотою голови Шосткинської районної державної адміністрації, подарували цінні подарунки.

Коментувати