Виставка, Культура, Події, Суспільство

У Шосткинському краєзнавчому музеї працює персональна виставка художниці Ольги Сергієнко, вона йшла до неї 10 років

У Шосткинському краєзнавчому музеї відкрилася персональна виставка викладачки художнього відділення ДШМ Ольги Сергієнко. Назва виставки «Квітоколор», адже роботи художниці – це палітра кольорів у квітах.

На полотнах ніжні тюльпани і нарциси, домашні й теплі соняшники у глечику, вишукані троянди й граціозні гладіолуси. Більшість робіт виконані аквареллю. Є такі, де до акварельного живопису художниця додала туш, щоб відтінити ніжну палітру акварелі та створити контраст кольорів.

Це перша персональна виставка Ольги Сергієнко. Готувалася вона до неї 10 років. За цей час її роботи змінювалися, одні й ті ж квіти на полотнах набували свого характеру, гри кольорів і настрою. Як і сама мисткиня, так і її картини, за десятилітній творчий шлях зазнали певного переосмислення.

Привітати з відкриттям персонильної виставки прийшли колеги пані Ольги, викладачи дитячої школи мистецтв. Вони не скупилися на теплі слова привітань, квіти та на високу оцінку робіт майстрині пензля.

Роботи художниці – це школа високої майстерності, в яких закарбувалася мить неперевершеної краси природи. Переглядаючи десятки картин, здпається, що відчуваєш запах і свіжість квітів, їх тепло та енергію. Поринути у світ прекрасного може кожен бажаючий, відвідавши персональну виставку Ольги Сергеєнко, “Квіткоколор”.

Коментувати