Новини, Суспільство

У Шосткинському відділенні Нової пошти №1 можна зняти готівку та відправити гуманітарний вантаж

Як повідомляють на сайті Нової пошти, Українці можуть зняти готівку із банківської картки у будь-якому працюючому відділенні Нової пошти за наявності необхідної суми у касі. У Шостці наразі працює лише відділення № 1, що знаходиться за адресою вул. Садовий бульвар, 28

Графік роботи:

Пн-Сб з 09:00 – 17:00

Нд – вихідний

Як це зробити:

• повідомити оператору про бажання зняти готівку;
• показати паспорт – оригінал або у додатку «Дія»;
• сплатити послугу карткою та отримати готівку.

Кошти можна зняти виключно у гривні та лише з карток українських банків. Обмеження на видачу готівки можуть бути лише з боку банку, який видав картку.

Крім зняття готівки у відділеннях Нової пошти можна отримати повний спектр фінансових послуг: відправити грошовий переказ рідним, поповнити мобільний рахунок, зробити благодійний внесок на спецрахунок Збройних сил України, що відкрив Національний банк, а також у «Фонд Сергія Притули» та «Повернись живим», які підтримують наших Захисників та Захисниць

Перелік відділень, які працюють, постійно оновлюється та доступні за посиланням

Також по всіх відділеннях, які працюють, відкриваємо гуманітарні куточки для безкоштовної відправки військовим та постраждалим. Будь-яка людина з України, яка хоче допомогти, може безкоштовно відправити продукти тривалого зберігання, медикаменти, засоби особистої гігієни та інші необхідні в умовах військового стану речі нашим захисникам та людям, які опинилися у складному становищі.

Щоб відправити гуманітарний вантаж безкоштовно, клієнти мають принести його у відділення Нової пошти, які на даний момент працюють, не вказуючи конкретного адресата.

Коментувати