101, Події

У с. Собич вогнеборці локалізували загрозу поширення вогню та врятували будинок (+відео)

15 квітня о 23:45, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Переможна в с. Собич, Шосткинського району. Про пожежу повідомив сусід, який побачив дим та полум’я з – під покрівлі, повідомляє  Головне управління ДСНС України у Сумській області.

На місце події було направлено відділення чергового караулу 4 – ї державної пожежно – рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Собич.

Прибувши на місце вогнеборці встановили, що вогнем охоплено покрівлю та перекриття на площі до 24 кв. м, утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту споруди та житловий будинок розташований поруч. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної башти, яка була розташована на відстані 1,5 км від осередку горіння.

О 00:35 загоряння локалізували, а о 03:41 – витративши на гасіння майже 12 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 4 чоловіка особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 автомобіль та 1 працівник від місцевої пожежної команди с. Собич.

Коментувати