102, Події

У селищі Вороніж викрили зловмисника, який вкрав велосипед

На Шосткинщині дільничний офіцер поліції оперативно викрив крадія та повернув велосипед власниці, повідомляють у Поліції Сумської області

Завдяки камерам відеоспостереження біля крамниці дільничний офіцер поліції швидко встановив особу зловмисника, який біля торговельної точки викрав чужий велосипед.

До місцевого дільничного офіцера поліції з заявою про крадіжку звернулася 46-річна жителька селища Вороніж. Жінка розповіла, що зранку залишила біля крамниці свій велосипед не пристебнутим, бо забула вдома велозамок. Аби цей факт не дуже кидався в очі стороннім, вона прив’язала двоколісний мотузкою до велопарковки. Повернувшись назад через кілька годин, жінка виявила його зникнення.

Переглянувши запис з камер відеоспостереження торговельної точки, правоохоронець швидко встановив особу зловмисника. Ним виявився 65-річний місцевий житель.

Викрадений велосипед поліцейські знайшли у підозрюваного вдома. Його вилучили і повернули власниці.

У поліції відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Коментувати