102, Події

У місті поліцейські затримали чоловіка, який накинувся на перехожих з ножем

Зловмисник без будь-яких причин накинувся на перехожих – чоловіків з ножем і завдав одному з них поранення вуха та обличчя. На щастя, поряд опинився військослужбовець та поліцейські, які й затримали нетверезого нападника, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Почувши крики про допомогу неподалік районного управління поліції, правоохоронці поспішили до двох чоловіків, один з яких був у крові.Як з’ясувалося, на 62-річного чоловіка та його сина, який має інвалідність, напав на вулиці невідомий з ножем, спричинивши старшому з чоловіків різану рану вуха та обличчя.

Потерпілі також вказали на зловмисника, що в цей час боровся з військовослужбовцем неподалік районного управління поліції. Спільними зусиллями нападника затримали. Ним виявився раніше судимий 48-річний шосткинець, з ознаками алкогольного сп’яніння.Наразі зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Коментувати