Економіка, Події, Технології

У “Дії” знову можна внести зміни чи закрити ФОП

На порталі “Дія” знову можна скористатися послугами внесення змін про ФОП чи закриття ФОП. Про це повідомляє прес-служба порталу “Дія” у Facebook:

Повертаються послуги з внесення змін про ФОП та закриття бізнесу на порталі Дія. Раніше вони були недоступні через вимкнення електронних держреєстрів. Наразі реєстри в безпеці та знову працюють.

Розповідаємо, як скористатися послугами для бізнесу на порталі Дія

Щоб внести зміни про ФОП, потрібно:

1. Перейти на портал Дія за посиланням 👉🏻https://diia.gov.ua/services/zminennya-danih-fop

2. Авторизуватися з електронним підписом чи BankID

3. Заповнити онлайн-форму

4. Перевірити дані та підписати заяву КЕПом

Заява буде автоматично надіслана держреєстратору та опрацьована протягом 1 робочого дня. Про результат повідомлять листом на е-пошту, яку ви вкажете під час реєстрації на порталі Дія.

Щоб закрити ФОП, потрібно

1. Перейти на портал Дія 👉🏻https://diia.gov.ua/services/zakrittya-fop

2. Авторизуватися на порталі та натиснути 👉🏻Замовити за 2 хвилини

3. Дія підтягне потрібні дані, вам треба лише все перевірити та підписати е-підписомОт і все! Заява буде автоматично надіслана реєстратору, а результат ви отримаєте протягом доби. Статус можна переглянути в кабінеті громадянина на порталі Дія.

Також нещодавно запрацювала найшвидша реєстрація бізнесу у світі — автоматична реєстрація ФОП. Послугою через Дію скористалося 1800 людей із моменту її поновлення.

Продовжуємо розвивати та укріплювати українську економіку та долати ворога!

Реалізація проєкту здійснюється Мінцифрою у співпраці з Міністерством юстиції України за підтримки Програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа.

Коментувати