101, Події, Суспільство

У Дібрівці через запалену на Різдво свічку згоріла хата місцевого подружжя (+фото, відео)

Вчора, 25 грудня, об 11:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Дібрівка, Шосткинського району. На місце виклику прибуло відділення 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з районного центру та місцева пожежна команда із с. Каліївка. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Сумській області.

Як було встановлено, вогонь охопив значну площу будинку. Ускладнювало ситуацію те, що будівля в середині була дерев’яна. Для забезпечення безперебійної подачі води на гасіння, автоцистерни довелося дозаправляти від місцевої водойми. О 12:48 загоряння вдалося локалізувати, запобігши його поширенню на всю будівлю та поруч розташовані 2 господарчі споруди. Для виявлення прихованих осередків горіння довелося розбирати конструкції. О 16:35, використавши близько 27 т води, пожежу приборкали.

Всього на гасіння залучалося 6 чоловік особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки ДСНС України, 1 працівник та 1 автомобіль місцевої пожежної команди.

За попередніми висновками, припустима причина загоряння — необережність під час використання свічок.

Для запобігання таким випадкам будьте відповідальними у дотриманні вимог пожежної безпеки!, – закликають рятувальники.

Коментувати