102, Розшук

Увага, розшук! Зник мешканець Гамаліївки Дмитро Давидов

Як повідомляє Шосткинське районне управління поліції, влітку минулого року юнак поїхав до Києва на заробітки і з липня 2020 року на зв’язок з рідними не виходить. Поліцейські вживають заходів щодо розшуку 21-річного жителя села Гамаліївки, Шосткинського району та звертаються за допомогою до громадян.

На вигляд Дмитру 20-25 років, зростом 183-185 см, худорлявої статури. Має темне коротке волосся та світлі очі.Серед особливих прикмет – відсутність вказівного і середнього пальців на лівій руці. На розшук безвісти зниклого зорієнтований особовий склад поліції Шостки. Відповідне орієнтування з описом зовнішності та фотокарткою парубка розіслане у всі відділи та відділення поліції України.

Правоохоронці звертаються до всіх громадян з проханням допомогти встановити місце перебування Дмитра Давидова. Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе у розшуку парубка, просимо повідомити до Шосткинського районного управління поліції за адресою: м. Шостка вул. Свободи, 67, або за телефонами: 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».

Коментувати