Відео, Суспільство

Тарас Загородній про можливість наступу на Сумщину, удари по НПЗ росії та майбутні вибори у програмі “Відверто pro…” з Іриною Коваленко (+відео)

Гостем авторської програми “Відверто pro…” з Іриною Коваленко став відомий український політолог, політтехнолог Тарас Загородній.

“Судячи з вереску, який стоїть по всьому світу, Україна намацала досить важливий нерв, який слід використовувати”, Тарас Загородній про удари ЗСУ по НПЗ та нафтопроводах у росії.

“Якщо ми хочемо, щоб нас захищали, як Ізраїль, ресурси ВПК, зброя має бути власна… Ізраїль, територія якого – Київська область, і спочатку вона обстрілювалася не ракетами, а гарматами, зміг створити свою промисловість… Чим сильніше ми будемо ставати, тим більше нам будуть допомагати. Так побудований західний менталітет. А то ми хочемо стати частиною Заходу й досі не розуміємо, як працює у них голова”, – наголошує Тарас Загородній.

“Стосовно Сумщини. Я прихильник того, щоб відбувалася масова евакуація людей з прикордоння Сумської , Харківської, Чернігівської областей в глубину 30 кілометрів. Ми розуміємо, чому люди не хочуть виїжджати. Їм немає куди…”, – говорить про алгоритм евакуації прикордоння політолог.

“Зараз більшість українців поки проти виборів, але не виключено, що ця думка може помінятися”, Тарас Загородій. Також він прокоментував результати соціологічних досліджень, які показують, що рейтинг влади знижується і дав відповідь, які чинники на це впливають.

Коментувати