Відео, Новини, Освіта, Суспільство

Танцювали вальс, влаштовували веселощі, створювали пам’ятні відео: як у школах Шостки відзначили останній дзвоник (+ відео)

Уже втретє випускники будуть прощатися зі школою в умовах повномасштабної війни. Аби не наражати дітей на небезпеку, заклади освіти Шосткинської громади намагаються провести хоча б камерні заходи до дня останнього дзвоника, підлаштовуючись до вимог воєнного часу.

Чимало наших дітей переїхали в інші регіони чи за кордон, тож прощаються зі школою далеко від рідного класу та вчителів. Серед учнів є ті, чиї батьки зараз на фронті.

Та останнім дзвоникам бути, вирішили в навчальних закладах нашої громади. До цієї дати школи провели невеликі заходи прощання з випускниками та вручення навчальних свідоцтв, як це відбулося у Шосткинському НВК №9.

Як повідомила очільниця Управління освіти Наталія Сергейко, у 2024 році у Шосткинській громаді навчалося 6960 учнів, з них 493 першокласників і випускників 11 класів – 438.

І ось в школах громади пролунав останній дзвоник. Вже стало традицією викладати пам’ятні відео про цей день. Пропонуємо переглянути деякі з них.

Випускники шосткинської школи №1 виконали шкільний вальс з професійною постановкою танцювальної композиції. Зворушливо й прекрасно.

Чудове відео на пам’ять про останній дзвоник створили учні 5-а класу школи-ліцею.

Веселе та яскраве свято останнього дзвоника з аніматорами підготували для учнів школи N10 на подвірʼї одного з ресторанних закладів нашого міста.

З впевненістю, що цей навчальний рік успішно подоланий, а попереду ще один, показали на своєму відео учні 7 класу школи-ліцею.

Коментувати