Події, Спорт

Спортсмени із Шостки – переможці Чемпіонату України серед юніорів зі стрибків на акробатичній доріжці

З 6 по 10 жовтня у Харкові вперше відбувся Чемпіонат України серед юніорів та Всеукраїнські змагання серед вікових груп зі стрибків на акробатичній доріжці, де зібрались 160 спортсменів з дев’яти областей України, повідомляє КДЮСШ “Барса”.

В загальнокомандному заліку І місце посіла команда Сумської області-1. В командних змаганнях Чемпіонату України дівчата КДЮСШ “Барса” вибороли золоті нагороди у складі: Діани Денисової, Софії Бучинської, Ірини Бузирьової, Вікторії Фащук.

Юнаки також вибороли першість та звання чемпіонів України в командних змаганнях це – Артем Великоконь, Євгенія Тарасенко, Тимур Старжинський, Аміра Ісмагілова.

В особистому заліку національних змагань у віковій групі 2005-2006 років народження місця розподілились таким чином:

І місце – Артем Великоконь (багатоборство), І місце-Артем Великоконь (І вправа), Діана Денисова (І вправа).

ІІ місце-Артем Великоконь (ІІ вправа), Софія Бучинська (ІІ вправа).

ІІІ місце – Софія Бучинська (багатоборство), Діана Денисова (ІІ вправа), Анна-Марія Вагіла (багатоборство).

У віковій групі 2007-2008 років народження абсолютним чемпіоном України став Євгеній Тарасенко (він завоював І місце у багатоборстві, І вправі, ІІ вправі).

У Всеукраїнських змаганнях у віковій групі 2009-2010 р.н. Орина Єлецька виборола бронзу, у Матвія Приплавка -срібло (вікова група 2011-2013 р.н.).

Переможців та призерів змагань підготували Лілія Приходько, Михайло Трофименко, Валентин Герасименко, Лідія Матвієнко. Наразі спортсмени КДЮСШ «Барса» готуються взяти участь у Першості Світу, яка відбудеться в Азербайджані (Баку).

Коментувати