Події, Спорт

Спортсмени з Шостки у призерах відкритого Кубку України та Всеукраїнських змаганнях серед вікових груп зі стрибків на акробатичній доріжці

14-18 вересня 2021 року у Миколаєві відбувся відкритий Кубок України та Всеукраїнські змагання серед вікових груп зі стрибків на акробатичній доріжці, в яких взяли участь спортсмени з Азербайджану, Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Харківської, Хмельницької, Львівської та Сумської областей, повідомляє КДЮСШ м. Шостка.

В загальнокомандному заліку Сумська область посіла І місце.

В жіночих командних змаганнях спортсменки КДЮСШ “Барса” Діана Денисова, Софія Бучинська, Ірина Бузирьова, Вікторія Фащук вибороли срібні нагороди. Чоловіча команда, у складі Артема Великоконя, Євгенія Тарасенка, Тимура Старжинського, Романа Шулежка стала бронзовим призером змагань.

В індивідуальному заліку у Діани Денисової два срібла (І та ІІ вправа), Артем Великоконь – бронзовий призер (І вправа). Серед призерів і Валерія Єгіна – І місце друга вправа, ІІ місце – багатоборство, ІІІ місце – І вправа, зараз вона студентка і представляє Миколаївську область.

Анна-Марія Вагіла отримала першість у командних змаганнях. За підсумками Всеукраїнських змагань у віковій групі 2011-2013 років народження: І місце виборола – Тетяна Плавко, ІІ місце – Матвій Приплавко.

Переможців та призерів підготували тренери Валентин Герасименко, Лідія Матвієнко, Лілія Приходько та Михайло Трофименко.

Коментувати