Події, Спорт, Суспільство

Спортсмени з Шостки – призери Кубку та Чемпіонату України зі стрибків на акробатичній доріжці

У період з 23-29 квітня 2023 року у Вінниці відбувся Кубок та Чемпіонат України серед юнаків та дівчат зі стрибків на акробатичній доріжці, у якому взяли участь команди з Вінницької, Дніпропетровської, Миколаївської, Харківської, Полтавської, Хмельницької, Львівської та Сумської областей. Про це повідомляє КДЮСШ “Барса” м. Шостка.

Сумська область була представлена двома командами жінок та чоловіків, серед яких і спортсмени з Шостки.

У підсумку перша жіноча команда виборола срібло у складі: Софії Бучинської, Ірини Бузирьової, Орини Єлецької та Дар‘ї Нагорянської.

Друга команда стала бронзовою призеркою змагань, а саме: Карина Нікітіна, Ксенія Корж, Марія Пехенько та Євгенія Середа (м.Суми).

Серед чоловічих команд срібними призерами стали: Євгеній Тарасенко, Тимур Старжинський, Михайло Ковбаса та Денис Мінайлов.

В індивідуальному заліку (багатоборство) фінальних змагань Софія Бучинська – ІІІ місце, Євгеній Тарасенко став четвертим, Марія Пехенько посіла 5 місце.

Також вихованці КДЮСШ «Барса» змагались у Чемпіонаті України серед юнаків та дівчат, де Тетяна Плавко стала володаркою срібної нагороди.

До фінальної частини змагань дійшли: Софія Сірік – 4 місце, Варвара Старжинська – 6 місце, Кирило Дюндік – 5 місце.

Вручення посвідчень Майстра Спорту України стало приємною подією для Євгенія Тарасенка та Тимура Старжинського.

– Вітаємо спортсменів та тренерів з високим результатом!!!, – зазначають в КДЮСШ “Барса” м. Шостка.

Коментувати