Події, Спорт, Суспільство

Спортсмени з Шостки представлятимуть Україну на Всесвітній гімназіаді у Туреччині

З 15 по 19 грудня на базі Західного реабілітаційного спортивного центру, що знаходиться в с. Яворів, Львівської області, відбулися всеукраїнські змагання серед учнів з лижних гонок. Команда Сумської області посіла перше місце.

У складі команди переможниців були представники відділення лижних гонок КДЮСШ “Барса” – Нікулін Богдан, Бистрицький Даниїл, Борисенко Юліана, Павленко Марія, Рябчук Олександра та Роменська Анастасія, яка представляла Шосткинську школу 12.

За підсумками змагань серед дівчат старшої вікової групи Борисенко Юліана привезла додому одну золоту та одну срібну нагороду, Павленко Марія стала триразовою бронзовою призеркою.

Серед дівчат середньої вікової групи чемпіонкою змагань стала Рябчук Олександра, яка має ще дві срібні нагороди.

Молодша група дівчат була представлена Роменською Анастасією, яка перемогла в спринті та була другою на дистанції класичним стилем.

Юнаки також не відстали від дівчат. Нікулін Богдан став абсолютним чемпіоном цих змагань серед юнаків середньої групи, та має три золотих нагороди.

Бистрицький Даниїл був двічі срібним призером на дистанції класичним та вільним стилем, також посів третє місце в спринті.

Вітаємо з цим успішним виступом тренера відділення лижних гонок Шиман Дар’ю, яка підготувала чемпіонів та призерів змагань та першого тренера спортсменів Бушмелеву Оксану. Хотілося б також відзначити Руслана та Олену Красовських за вкад у підготовку Бистрицького Даніїла, Лагуту Світлану та Леоненко Галину, спортсменок Романської Анастасії та Рябчук Олександри, в цей не простий для нашої України час, – зазначають у Шосткинській КДЮСШ “Барса”.

За підсумками змагань Нікулін Богдан, Борисенко Юліана та тренер Шиман Дар’я представлятимуть нашу країну на Всесвітній гімназіаді, яка відбудеться в Туреччині з 11 по 18 лютого 2023 року.

Коментувати