Відео, Події, Спорт

Спортсмени з Шостки відначилися на Чемпіонаті України та Всеукраїнських змаганнях зі стрибків на акробатичній доріжці

З 5 по 9 квітня 2021 року у м. Вінниця відбувся Чемпіонат України серед дорослих та Всеукраїнські змагання зі стрибків на акробатичній доріжці. У спортивних змаганнях взяли участь команди Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Житомирської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Львівської областей. Сумську область представили 22 спортсмени КДЮСШ «Барса» м. Шостка.

За інформацією позакільного навчального закладу, в загальнокомандному заліку команда Сумської області посіла почесне перше місце. В жіночих командних змаганнях команда “Сумської області -1” стала чемпіонками України у складі: Бузирьової Ірини, Бучинської Софії, Єгіної Валерії та Денисової Діани.

Команда дівчат “Сумської області-2” посіла шосте місце. У чоловічих командних змаганнях юнаки з Шостки стали срібними призерами Чемпіонату України у складі: Тимура Старжинського, Романа Шулежка, Євгенія Тарасенка та Артема Великоконя.

Абсолютну першість та звання “чемпіонок України” у жіночих стрибках виборола Діана Денисова (І місця-багатоборство, І вправа, ІІ вправа).

У фінальних змаганнях з багатоборства у Фащук Вікторії – 6 місце, Бузирьова Ірина стала восьмою. У І вправі – Вікторія Фащук – шоста, Софія Бучинська – сьома, Ірина Бузирьова – восьма. У ІІ вправі Ірина Бузирьова – восьма.

Відзначилися наші спортсмени і у чоловічих стрибках:

У І вправі Роман Шулежко виборов п’яте місце, Євгеній Тарасенко – на 8 щаблі. У ІІ вправі Артем Великоконь посів 6 місце.

Також хочеться відмітити представницю Львівської області Анну-Марію Вагілу, срібну призерку Чемпіонату України у командних змаганнях та п’яте місце у ІІ вправі, яка зараз навчається у Шосткинській спеціалізованій школа І-ІІІ ступенів № 1.

У всеукраїнських змаганнях золото вибороли Тетяна Плавко (вікова група 2011-2013 р.н.) та Орина Єлецька (вікова група 2009-2010 р.н.).

Аріна Покрова стала четвертою. Артем Великоконь та Роман Шулежко отримали звання «Майстер спорту України»

На початку травня команда з Шостки візьме участь у Чемпіонаті України серед юнаків та дівчат та Всеукраїнських змаганнях у м. Дрогобич.

Коментувати