Події, Спорт, Суспільство

Спортсмени з Шостки виступили на Чемпіонаті Світу серед юніорів, який відбувся в Англії

У період з 16-19 листопада у Бірмінгемі (Англія) відбувся перший Чемпіонат Світу серед юніорів та ХХХ Всесвітні змагання серед вікових груп. У них прийняли участь 44 країни світу.

Вихованці КДЮСШ «Барса» у складі збірної команди України зі стрибків на батуті представляли одну з дисциплін цього виду спорту – стрибки на акробатичній доріжці.

Чемпіонат світу серед юніорів увійшов в історію, як перший Чемпіонат світу зі стрибків на батуті, де наша юніорська збірна команда України (стрибки на акробатичній доріжці) показала високий результат. Про це повідомляє КДЮСШ “Барса”.

У підсумку VII місце виборов Денис Мінайлов, ІХ місце – Євгеній Тарасенко, ІХ місце – Євгенія Жгута. В особистому заліку Всесвітніх змагань (вікова група 15-16 років) за крок до медалі зупинився Денис Мінайлов, де посів IV місце.

У Євгенія Тарасенка VII місце, Михайла Ковбаси – 27 місце. У віковій групі 13-14 років Орина Єлецька посіла 21 місце, Олександр Овсюк – 16 місце. Тетяна Плавко була фіналісткою Всесвітніх змагань( вікова група 11-12 років), показала високий результат та посіла VI місце.

На передодні юніорських змагань стартував дорослий Чемпіонат світу, де в командному заліку наша жіноча команда посіла 9 місце до складу, якої входила вихованка “Барси” Софія Бучинська. Хочемо зазначити, що ця світова першість була відбірковою на Всесвітні ігри, які відбудуться в Китаї 2025 року.

Спортсмени показали гідний результат зі стрибків на акробатичній доріжці на змаганнях та вибороли дві ліцензії.

Коментувати