101, Події

Робили масаж серця: у Шостці під час ліквідації пожежі рятувальники “дістали з того світу” чоловіка (+відео)

3 лютого о 00:20 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку по вул. Тургенєва в м. Шостка. За викликом було направлено черговий караул 8-ї державної пожежно-рятувальної частини, повідомляє Головне управління ДСНС України у Сумській області.

На момент прибуття співробітників ДСНС спостерігалось сильне задимлення, а сам осередок горіння знаходився в середині будинку. Включившись в апарати для захисту органів дихання рятувальники потрапили в палаючий будинок. В одній із кімнат палав диван, меблі та речі домашнього вжитку. На підлозі кімнати, де відбувалось горіння було виявлено чоловіка на якому вже обгоріла одежа. Командир відділення Андрій Покидюк разом із пожежним-рятувальником Олександром Юдицьким негайно винесли на вулицю господаря будинку, який не подавав жодних ознак життя.

Вже на свіжому повітрі старший прапорщик служби цивільного захисту Андрій Покидюк, до приїзду медиків безупинно проводив реанімаційні заходи і серце чоловіка 1989 р.н. почало битися. Рятувальники транспортували травмованого до карети швидкої для подальшої госпіталізації.

О 00:38 дану пожежу локалізували, о 00:51 – ліквідували. За попередніми висновками фахівців до загоряння призвело необережне поводження з вогнем господаря.

За попередньою інформацією медиків, наразі стан чоловіка вкрай важкий, він у реанімації, у нього 60% опіків тіла, опіки дихальних шляхів.

Коментувати