Події, Суспільство

Підготовка Сумщини до опалювального сезону триває, – Живицький

Наразі, за інформацією керівництва області, готовність становить 98%. За словами керівника обласної військової адміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО, одним із важливих аспектів роботи в цьому напрямку є відновлення об’єктів теплопостачання, водопостачання та водовідведення, які постраждали внаслідок воєнних дій.

Одиним з таких обєктів є котельня у Сумах, яка зазнала руйнувань від авіаударів росіян на початку березня. Пошкоджено майже 180 віконних блоків, понад 100 кв м покрівлі. Постраждало обладнання.

Ремонтні роботи на завершальній стадії. До кінця жовтня завершиться монтаж нового обладнання. Відновлення проводиться за рахунок коштів резервного фонду Державного бюджету. Усе, що залежить від обласної військової адміністрації – ми точно зробимо. Сьогодні міська рада ухвалила рішення про перехід КППВ до комунальної власності міста. Сподіваюсь, місцева влада потурбувалася про коректні умови, на користь громади. Про доцільність цього рішення я говорив ще п’ять років тому і багатьох нинішніх проблем з опаленням можна було би уникнути. Відтепер головне – ефективне управління підприємством на користь міста, – зазначив Живицький.

Коментувати