Відео, Події, Суспільство, ТРК "Акцент"

Протягом минулої доби окупанти обстріляли 6 громад Сумщини: є поранений та пошкодження

Вночі росіяни здійснили 4 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 17 вибухів. Обстрілів зазнали Юнаківська, Середино-Будська та Зноб-Новгородська громади. Про це повідомляє Сумська ОВА.

Юнаківська громада: ворог бив зі ствольної артилерії (3 вибухи).

Середино-Будська громада: здійснено мінометні обстріли (11 вибухів).

Зноб-Новгородська громада: 3 міни скинули росіяни на територію громади.

Протягом минулої доби росіяни здійснили 24 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 155 вибухів. Обстрілів зазнали Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Середино-Будська громади.

Білопільська громада: ворог бив з мінометів (6 вибухів), АГС (20 вибухів) та СПГ (3 вибухи).

Середино-Будська громада: здійснено мінометний обстріл (7 вибухів). Внаслідок обстрілу отримала поранення цивільна особа (чоловік 39 років, якого госпіталізовано до медичного закладу).

Великописарівська громада: були мінометні обстріли (20 вибухів), обстріл з ствольної артилерії (8 вибухів), а також здійснено обстріл FPV-дронами (камікадзе) (1 вибух)

Краснопільська громада: зафіксовано обстріл з ствольної артилерії (20 вибухів), обстріл з РСЗВ (20 вибухів) та мінометів (11 вибухів). Також була атака 3 FPV-дронів (камікадзе).

Юнаківська громада: здійснено скидання з БпЛА вибухового пристрою типу ВОГ (1 вибух) та мінометні обстріли ( 22 вибухів) і обстріли з артилерії (6 вибухів).

Новослобідська громада: 11 мін скинули росіяни на територію громади.

Слідчі продовжують документувати наслідки воєнних злочинів окупантів на Сумщині. Упродовж минулої доби військові рф обстрілювали територію області. Загалом зафіксовано 160 ударів. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Внаслідок обстрілів поранена цивільна особа, пошкоджено п’ять приватних будинків, багатоквартирний житловий будинок, п’ять магазинів, два гаражі, дві автівки та приміщення автостанції та ліцею. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Коментувати