102, Війна РФ проти України, Події, Суспільство

Протягом минулої доби окупанти обстріляли 6 громад Сумщини: пошкоджено приватний будинок

Зранку 22 листопада росіяни здійснили обстріл з РСЗВ Юнаківської громади. Зафіксовано 5 вибухів.

Протягом минулої доби, 21 листопада, окупанти також гатили по Сумщині, здійснивши 14 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів області. Зафіксовано 101 вибух. Обстрілів зазнали 6 громад: Юнаківська, Миропільська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська громади. Про це повідомляє Сумська ОВА.

Юнаківська громада: здійснено скидання вибухівки з БпЛА (3 вибухи).

Миропільська громада: 2 міни скинув ворог на територію громади.

Білопільська громада: зафіксовано мінометні обстріли (13 вибухів).

Краснопільська громада: були мінометні обстріли (9 вибухів) та гранотометні обстріли (57 вибухів) та обстріли з артилерїі (2 вибухи).

Великописарівська громада: здійснено здійснено авіаційний обстріл з гелікоптеру некерованими авіаційними ракетами (6 вибухів). Також був мінометний обстріл (7 вибухів).

Новослобідська громада: росіяни вдарили з мінометів (2 вибухи).

На Сумщині поліцейські документують наслідки обстрілів з боку окупантів. Упродовж минулої доби російські війська обстрілювали територію області. Загалом зафіксовано 73 удари. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

У результаті обстрілів пошкоджено приватний будинок.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Коментувати