Новини, Офіційно, Суспільство

Представниця Нацради у Сумській області зустрілася з новопризначеним головою Конотопської РВА, говорили про інформаційну безпеку району

Представник Національної ради у Сумській області Лариса Якубенко під час робочої поїздки у м. Конотоп зустрілася з головою Конотопської районної військової адміністрації Павлом Дудкою, який був призначений на цю посаду в цьому році, 26 січня. Про це повідомила представник Нацради з питань телебачення і радіомовлення у Сумській області.

Як зазначила Лариса Якубенко, серед основних завдань, які наразі стоять перед керівництвом району в умовах воєнного стану та потребують першочергової уваги та підтримки, в тому числі є й інформаційна безпека. Представник Нацради у Сумській області разом з очільником Конотопської РВА проаналізували медіапаспорт району, який був підготувалений на підставі даних Національної ради щодо ліцензування та реєстації, а також на підставі інформації, отриманої від керіаників територіальних громад.

“До речі, Павло Дудка – бойовий офіцер, який розуміє важливість інформаційної безпеки”, – йдеться у дописі Лариси Якубенко.

Коментувати