Допомога, Новини, Суспільство

Представники Благодійного Фонду “Рокада” зустрілись з переселенцями, які мешкають в Шосткинській громаді

16 квітня 2024 року до м. Шостки завітали представники Благодійного Фонду “Рокада”, які провели зустріч з внутрішньо переміщеними особами, які проживають нашій громаді.

Представники БФ “Рокада” розповіли присутнім про напрямки роботи фонду, питання, які вони допомагають вирішити вразливим категоріям населення, провели моніторинг потреб та проблем з якими стикаються внутрішньо переміщені особи, надали юридичну та психологічну консультацію кожному із присутніх.

Учасники заходу ознайомилися з діяльністю денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, який функціонує в громаді.

Фахівчиня центру проінформувала про послуги, які можна отримати в центрі та особливості роботи з особами, які постраждали від гендерно зумовленого насильства. За результатами зустрічі досягнуто домовленості про спільні з фахівцями БФ “Рокада” заходи та активності в налагодженні комунікації та інтеграції з внутрішньо переміщеними особами в громаді.

Коментувати