102, Події, Суспільство

Поліція Сумської області посилює заходи безпеки на Великдень

Поліція Сумської області посилює заходи безпеки у святкові вихідні. До охорони публічного порядку на території області планується залучити максимальну кількість особового складу. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Зазначається, що правоохоронці візьмуть під охорону церкви, храми та собори, де планується проведення богослужінь з нагоди православного свята Пасхи. Безпосередньо біля культових споруд чергуватимуть спільні наряди та патрулі.

– Звертаємося до громадян та священнослужителів з проханням відповідально поводитися під час проведення релігійних обрядів, не ігнорувати сигнали «Повітряна тривога» та «Ракетна небезпека» навіть під час богослужінь, а також не порушувати вимоги комендантської години, – вказано в повідомленні.

Правоохоронці Сумщини вітають громадян з наступаючим світлим святом Христового Воскресіння і звертаються з проханням не порушувати закон, бути толерантними, не зловживати спиртним, беззаперечно дотримуватися Правил дорожнього руху та діючих обмежень у зв’язку з правовим режимом воєнного стану.

Коментувати