ДТП, Події

Поліція розшукує свідків ДТП, яка трапилася у Шосткинському районі

28 червня близько опівночі на автодорозі Р-65 поблизу автозаправної станції що знаходиться між містом Глухів та селом Береза Шосткинського району сталося ДТП. Невідомий водій на невстановленому автомобілі допустив наїзд на 60-річного велосипедиста, після чого покинув місце події.

Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до лікарні. Правоохоронці встановлюють особу водія, його місцезнаходження та всі обставини аварії. За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Водночас правоохоронці звертаються до громадян, які мають будь-яку інформацію щодо ДТП, з проханням повідомити до відділу поліції № 1 (м. Глухів) Шосткинського районного управління поліції за телефоном: 050-307-75-04 чи на спеціальну лінію «102». Анонімність гарантують, запевняють у Відділі комунікації поліції Сумської області.

Коментувати