102, Новини

Поліцейські Шостки повернули чоловіку викрадений у нього мобільний телефон

Під час вживання спиртних напоїв, зловмисник скористався вдалим моментом і викрав мобільний телефон свого товариша. Поліцейські не лише притягли чоловіка до кримінальної відповідальності, а й знайшли та повернули власнику його гаджет, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Про крадіжку мобільного телефону у поліцію повідомив 50-річний власник. Він розповів, що напередодні вживав спиртні напої з новим товаришем. Перебравши з алкоголем він заснув, а вранці не знайшов свого гаджета.

Правоохоронці розшукали зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий 41-річний житель Шостки. Він зізнався у скоєному та розповів, що викрадений «мобільний» в той же вечір продав, а гроші витратив на свої потреби. Поліцейські вже розшукали засіб зв’язку потерпілого, вилучили його та повернули власнику.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі. Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати