Благодійність, Волонтерство, Новини, Суспільство

“Поезія проти смерті “: благодійний творчий вечір місцевої поетеси Наталії Максиної зібрав незламних шосткинців

“Поезія проти смерті “, таку назву мав творчий вечір Наталії Максиної, голови ГО “ШАГ” та члена волотерського штабу “Українська команда” Сумщини. Зібрала пані Наталія прихільників її поезії у неділю, 2 червня. За часом це збігалося з повітряною тривогою та неспокійним днем для Шосткинської громади, яку обстріляли армійці рф.

Для нашого міста сьогодні був важкий день, але попри все ми зібралися . Я безмежно радію, що мої вірші Вас надихають, наголосила Наталія Максина.

Але не дивлячись на непростий день для шосткинців, до укриття на благодійний творчий вечір, який організував волонтерський штаб “Українська команда” Сумщини, зібралися поціновувачі поетичного слова.

Наталія Максина вже заявити про себе, як поетеса, на дебютному творчому заході, який відбувся чотири місяці тому, у лютому, в центральній міській бібліотеці. Він мав аналогічну назву, “”Поезія проти смерті “.

Якщо тоді пані Наталія читала свої вірші, ділилася з присутніми на вечері поезії своєю життєвою позицією та непростим творчим шляхом, то цього разу захід набув більш калоритного окрасу. До поезії додалася ще й музика.

Народний вокальний ансамбль “Сузір’я”, у складі якого студенти Шосткинського фахового коледжу ім. Івана Кожедуба, вразили всіх своєю майстерністю. Вони переможці численних обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Репертуар ансамблю – це відомі українські пісні, які зараз на вустах нації, тому дехто з присутніх на творчому заході, просто підспівували талановитій молоді.

Сьогодні звучали не тільки мої вірші, ми також насолоджувалися творчістю народного вокального ансамблю ” Сузір’я “. Ви неймовірні!, – написала на своїй сторінці Фейсбук Наталія Максина.

Українці неймовірні! Навіть той хто не зміг прийти на вечір поезії, задонатив, наголошують організатори благодійного заходу. Цього дня їм вдалося зібрати всього за одну годину 4460 грн.

Збір коштів, які підуть на придбання FPV дронів для батальйонів 117 обр ТрО, які зараз охороняють Сумщину, не завершений. Долучайтеся!

Коментувати