Культура, Новини, Суспільство

«Подаруй бібліотеці книгу!”, таку акцію оголосили у бібліотечній мережі Шосткинської громади

«Якщо у вас вдома є книжки, які ви вже прочитали і вони пиляться на полицях, подаруйте їх бібліотеці», – говорять працівники Шосткинської міської центральної бібліотеки.

У бібліотечній мережі Шосткинської громади оголосили акцію «Подаруй бібліотеці книгу!», приурочену до Всесвітнього Дня дарування книг, який відзначається 14 лютого. Шосткинська міська центральна бібліотека долучилася до відзначення цієї дати у 2012 році. До цього дня вони щорічно організовують акцію «Подаруй бібліотеці книгу!».

Як стало відомо, першими в цьому році до шляхетної ініціативи долучилася Шосткинська міська рада. Вже є подарунки й від відвідувачів книгозбірні. Одну з найкращих бізнес-книжок світу, нове видання бестселеру Стівена Кові “7 звичок надзвичайно ефективних людей” подарувала читачка Ганна Довбиш, повідомляє на своїй сторінці Фейсбук Шосткинська міська центральна бібліотека.

Працівники бібліотеки говорять, що принести книжки можна не тільки до 14 лютого, Всесвітнього Дня дарування книг, а в будь який час.

А якщо ви завітаєте в цей день до міської центральної бібліотеки, то зможете ознайомитися з виставкою книжок, подарованих читачами, та взяти собі ту книгу, яка вас зацікавила.

Коментувати