Відео, Події, ТРК "Акцент"

Повний відеозвіт останнього сесійного засідання Шосткинської міської ради у програмах “Прозора рада”

  1. На позачерговій сесії Шосткинської міської ради розглянули питання про Комплексну Програму «Правопорядок» Шосткинської територіальної громади на 2022-2025 рр. Депутати поросили проінформувати, за рахунок яких статей виділяються кошти з бюджету громади на реалізацію даної Програми.

2. Під час пленарного засідання про заходи, які сьогодні проводить військомат в напрямку захисту наших територій, розповів військовий комісар Руслан Риков. Про основні завдання військової частини територіальної оборони, розповів її командир Сергій Леонтенко. Він закликав населення поповнити основний склад управління батальйону – резервістів-контрактників та військовозобов’язаних запасу. Військовосліжбовці 2-го Шосткинського Полку Національної гвардії беруть участь у масштабних тактико-спеціальних навчаннях на території міста, наголосив командир Полку Максим Кіцелюк.

3. Депутати міської ради під час засідання позачерговій сесії заслухали інформацію першого заступника керівника Шосткинської окружної прокуратури Антон Прокопенко про заходи зі зміцнення законності та правопорядку на території Шосткинського району.

4. В ході сесійного засідання депутати Шосткинської міськради порушили тему, яка останнім часом турбує багатьох жителів нашого міста, – відсутність у вечірній та нічний час вуличного освітлення. Народні обранці висловили обурення незадовільною роботою управління житлово-комунального господарства у напрямку проведення тендерних процедур. В результаті депутати проголосували за виділення 760 тис. грн. з міського бюджету для відновлення у місті вуличного освітлення.

Коментувати