Втрата, Події, Суспільство

Перестало битися серце педагога з великої літери Валентини Василівни Владикіної

Сьогодні, 30 грудня, у віці 64-х років відійшла у вічність Валентина Владикіна, яка понад сорок років присвятила навчанню та вихованню дітей Шосткинської громади. Життя педагога обірвала важка хвороба, з якою вона боролась до останнього свого подиху.

Валентина Василівна закінчила Сумський педагогічний університет імені А. С. Макаренка, працювала вожатою у школі № 6. Велику частину свого життя працювала методистом Центру естетичного виховання, а також була засновницею, куратором та педагогом школи раннього розвитку «Джерельце» позашкільного навчального закладу. ЇЇ діяльність стала прикладом для багатьох поколінь працівників та вихованців Центру естетичного виховання.

Адміністрація та профспілка Центру естетичного виховання висловлюють сум з приводу смерті своєї колеги, яка була педагогом з великої літери, любила дітей, а вони – її.

– Для неї ніколи не було чужої біди, вона завжди приходила на допомогу, підтримувала і допомагала всім, хто цього потребував. Гаряче добре серце, енергія, вміння цінувати людей та дружбу, відданість своїй роботі – такою знали та запам’ятаємо Валентину Василівну, – зазначають колеги пані Валентини із ЦЕВ.

Валентина любила своє рідне село Собичеве. Доглядала за батьківською хатою. Пані Валентину добре знають і поважають її односельці. Вона була гарною подругою. Завжди приходила на допомогу, була щирою і відвертою людиною.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким Валентини Василівни Владикіної. Хай світла пам’ять про неї живе довгі роки!

Коментувати