Події, Суспільство

Перевізник припинив здійснення маршруту за напрямком Шостка-Тиманівка-Бензики без погодження з органами місцевого самоврядування

У вересні місяці перевізник ФОП Макаренко припинив без погодження з органами місцевого самоврядування здійснення маршрутів за напрямком Шостка-Тиманівка-Бензики мотивуючи зменшенням пасажиропотоку попри те, що договір на перевезення дійсний до серпня 2022 року, повідомляє Тиманівський старостинський округ на сторінці у Фейсбук.

9 вересня мала відбутись зустріч за круглим столом з автоперевізником, проте ФОП Макаренко А.М. на неї не з’явився, мотивуючи погіршенням стану здоров’я і перебуванням в лікарні. За побажанням перевізника зустріч перенесена на понеділок 13.09.2021року.

– Позиція старостинского округу залишається незмінною, транспортне сполучення вищевказаного напрямку повинне бути відновлене в найкоротші терміни. З урахуванням зменшення пасажиропотоку розглядаються варіанти стосовно об’єднання даного маршруту з іншими суміжними марштутами цього ж перевізника або ж іншого перевізника. Сподіваємось, що Макаренко А.М. є людиною слова і все ж прийде в понеділок на повторно заплановану зустріч!, – вказано в дописі старостинського округу.

Коментувати