102, Події, Суспільство

Очільник поліції Сумщини з робочим візитом відвідав прикордоння Шосткинщини

Начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Петро Токар разом зі своїм заступником Аленом Синжеряном відвідали Ямпільський та Середино-Будський територіальні підрозділи поліції. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Забезпечення правопорядку, допомога населенню, розслідування злочинів, у тому числі пов’язаних зі збройною агресією, – одні з ключових напрямків роботи поліцейських у військовий час. Про це йшла мова під час робочого візиту керівника обласної поліції та його заступника.

У зв’язку з безпосередньою близькістю до кордону з рф, за сприяння Головного слідчого управління Національної поліції України, керівником вручено ключі від спеціалізованого броньованого автомобіля, придбаного зарубіжними партнерами, для потреб слідчих підрозділів.

Окрім того, за кошти Національної поліції України, придбано двокімнатну службову квартиру, ключі від якої вручили дружині загиблого поліцейського Руслана Фараонова, який віддав своє життя виконуючи службовий обов’язок.

Присутні хвилиною мовчання згадали загиблого та всіх колег, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та цілісність держави.

У Середино-Будській територіальній громаді очільник поліції області перевірив умови несення служби поліцейських, адже внаслідок однієї з чергових атак з боку рф адміністративна будівля поліції була зруйнована.

Петро Токар подякував правоохоронцям за роботу та зауважив, що не зважаючи на військову агресію з боку рф, поліцейські будуть продовжувати ефективно виконувати свої обов’язки та забезпечувати безпеку наших громадян.

Коментувати