102, Події

Очільник поліції області з робочим візитом відвідав Шосткинський район

Вчора, 10 лютого, начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергій Чиж представив особовому складу відділення поліції №1 (м. Середина-Буда) нового керівника, а також перевірив роботу відділу поліцейської діяльності №1 (с. Ямпіль) та відділу поліції №1 (м. Глухів), повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

У присутності представників міської влади та місцевих правоохоронних структур Сергій Чиж представив особовому складу тимчасово виконуючого обов’язки начальника підрозділу. Ним став Сергій Тітенко. Запрошені гості привітали нового керівника відділення поліції №1 (м. Середина-Буда) та побажали йому взаєморозуміння й підтримки з боку особового складу та керівництва області, успіхів і наснаги на цій важливій та відповідальній посаді.

Затим очільник поліції Сумщини проінспектував відділ поліцейської діяльності №1(с. Ямпіль). Не залишися поза увагою питання, що стосуються швидкого реагування співробітників підрозділу на злочини, якісного розгляду звернень громадян та забезпечення правопорядку на території громади. Після чого Сергій Чиж перевірив роботу відділу поліції №1 (м. Глухів) та умови роботи поліцейських.

Керівник поліції області оглянув кабінети працівників, перевірив роботу чергової частини, поспілкувався з особовим складом та оглянув штрафмайданчик. Наприкінці очільник поліції Сумщини подякував співробітникам підрозділу за ефективну роботу щодо підтримання безпечного середовища на територіях обслуговування.

Коментувати