Війна РФ проти України, Події

“Орки не забирають трупи та лишають живих”, – голова Сумської ОВА

Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький відзвітував, як в регіоні пройшло 4 квітня.

Подовжуємо очищати нашу землю від залишків непотрібу. Орки не забирають трупи своїх військових – до цього ми звикли ще від початку. А тепер лишають і живих. Тому я вкотре прошу мирне населення: будьте обережні на дорогах, поза межами населених пунктів громад! Також нагадуємо про заборону відвідувати ліс, – написав Живицький.

Також було зазначено, що Сумська область продовжує отримувати гуманітарну допомогу з різних куточків світу.

Повідомив Дмитро Живицький і про ситуацію в районах:

У Сумському районі села і селища, міста, які постраждали від орків найбільше – отримують усе необхідне в першу чергу. Гуманітарну допомогу, будматеріали, ліки.

Особисто багато буваю по цих селах, бачу ситуацію. Те, що зробили орки – за межами розуміння здорового глузду, – зазначив посадовець.

Конотопськомий район продовжує оговтуватися від навали орків. На місцях колишній стоянок ворога уже знайшли, щонайменше, трьох закатованих українців. Мирних мешканців.

У нашому районі пропрацьовуються безпечні маршрути між громадами по області. Відновили планові операції та хірургічні втручання.

У Роменському районі відбувається зачистка від орків (північна частина). По самих Ромнах – місто працює у штатному режимі.

В Охтирському районі: Тростянець, Охтирка і Велика Писарівка – роботи по поверненню громад до життя тривають повним ходом. Проблем чимало, на усі реагуємо і працюємо. Слава Україні!, – написав Живицький.

Коментувати